Produse ProaspeteProduse Long Life

Toast

Fabrica TITAN a lansat in octombrie 2010 o noua gama de paine Toast "HAPIHAP".
Hapi Hap este rezultatul traditiei producatorului Titan in morarit si panificatie, a pasiunii oamenilor din fabrica de a face paine si a celor mai noi si preformante tehnologii.

Noile sortimente de Toast, sunt in ton cu tendintele consumatorului, remarcandu-se prin ingrediente naturale, atent selectionate, un sistem practic de inchidere al ambalajului, dimensiunea optima a feliei de paine pentru sandwich-uri si toaster si un gramaj de 600gr ideal pentru intreaga familie. Gustul deosebit al painii toast HapiHap, este un alt factor care diferentiaza produsul de competitorii sai, aceasta concluzie venind in urma unei cercetari de piata realizata in 2009, prin testarea sa pe mai multe categorii de consumatori.

 • Clasic

  Clasic

  Este painea clasica feliata, obtinuta din cea mai alba si curata faina. Reuseste sa se impace cu orice masa, astfel incat fiecare imbucatura se armonizeaza perfect si iti bucura papilele gustative. Este necesara pentru orice alimentatie echilibrata.

 • Extra soft

  Extra soft

  Painea alba Extra Soft este atat de moale  incat se topeste in gura. Nu vei gasi nicaieri un gust atat de catifelat care devine o perna pufoasa pentru orice mancare iti place tie.

 • Integrala

  Integrala

  Este painea din faina integrala, bogata in fibre naturale, minerale, vitamine si oligoelemente, astfel incat este usor de tolerat de    catre persoanele cu probleme digestive, pentru ca neutralizeaza aciditatea din organism.Este ideala pentru o gustare energizanta.

 • Graham

  Graham

  Este painea obtinuta in urma unui amestec pe cat de ingenious pe atat de gustos, din tarate de grau cu faina. Datorita elementelor nutritive pe care le contine, este recomandata in afectiuni gastrice si atunci cand esti atent la calorii.  Sanatate pe paine, nu alta!

 • Secara

  Secara

  Secara este o cereala cultivata inca din antichitate, fiind o bogata sursa de magneziu, potasiu si calciu, indispensabila unei alimentatii echilibrate. Daca iti place gustul unei cruste brune aromate, incearca, nu astepta.

HapiHap

Retea Magazine

 • Prezentare Belforno
  Prezentare Belforno
 • Galerie foto magazine
  Galerie foto magazine
 • Localizarea magazinelor
  Localizarea magazinelor